Donatie DeltaPORT Donatiefonds

Goed nieuws! DeltaPORT Donatiefonds zegt een bijdrage van €500,- toe voor de aankoop van nieuwe partituren. Deze vormen een belangrijk onderdeel voor het eerstvolgende concert, welke gehouden zal worden op zaterdag 15 mei 2021 in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg.

Met dit concert, getiteld ‘Sing with joy!’, breidt Canticum Novum haar repertoire flink uit. Veel nieuwe werken zullen worden gezongen van verschillende componisten waaronder John Rutter en Bob Chillcot. Deze muziekstukken vallen onder het auteursrecht, waardoor het aankopen van originele partituren voor alle 33 koorzangers verplicht is. Canticum Novum is dan ook erg verguld met de extra bijdrage van het DeltaPORT Donatiefonds.

Het DeltaPORT Donatiefonds is een stichting waarin Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs participeren. Met het fonds onderstreept de stichting haar maatschappelijke betrokkenheid door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van o.a. cultuur en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.