Drie jubilarissen bij Canticum Novum

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd stilgestaan bij een bijzonder moment: 3 koorleden die hun 25-jarig jubileum vierde. Dat waren Riet Klifman, Adrie Lensink en Jenny Weers. De dames waren verrast, want zij hadden zich niet gerealiseerd dat zij al  zolang op dit koor zaten. De tijd was omgevlogen! Uiteraard werden de jubilarissen in het zonnetje gezet en kregen zij, naast een officiële oorkonde, een mooie bos bloemen uitgereikt. Deze drie vrolijke dames houden zich niet alleen bezig met zingen, maar zetten zich ook op andere manieren in voor Canticum Novum. Riet is actief binnen de actie- en de feest commissie. Denk daarbij aan de nieuwjaarsreceptie, de Koningsdagkraam en het jaarlijkse oliebollen bakken. Adrie bekommert zich om de lief-en leed commissie. Van zieken tot aan huwelijk en nieuwe baby’s. Jenny is voorzitter van de muziek-en concertcommissie. Muziek wordt uitgezocht, solisten geboekt, enzovoort. Aan deze commissie heeft zij haar handen vol, met weer een nieuw concert in aantocht. Gelukkig zijn de dames van plan om nog heel lang bij Canticum Novum te blijven zingen.