It’s Christmas Time

Zaterdagavond 17 december 2016 stond in het teken van het Kerstfeest. Een avond vol warmte, sfeer en muziek in de donkere dagen voor Kerst. 
cn-kerst2016-affiche-small

Voor dit concert was een mooi en gevarieerd programma samengesteld. Er werd genoten van van het bekende O, Holy Night  en O, Little Town of Bethlehem. En wat dacht u van Gabriella’s Sang uit de Zweedse film ”As it is in Heaven”?  Tim Quak schitterde samen met Robin Negenborn, en begeleidde eveneens Canticum Novum aan de vleugel. Speciale gasten deze avond waren de jongens en meisjes van het Kinderkoor van de Rozenhorst onder leiding van Marrie Bijl. Gezamenlijk werd gezorgd voor een warm, sfeervol Kerstfeest voor het hele gezin. De beloning was een ovationeel applaus!

De algehele muzikale leiding deze avond was in handen van Annemarie van Bragt.